Forskellen mellem at være synlig og at være relevant på LinkedIn:

For et par uger siden havde jeg en dialog med en spændende, mulig kunde med en interessant virksomhed, som søgte hjælp til markedsføring af samme virksomhed. En spændende person, som jeg synes kunne være vildt interessant at arbejde med.

Jeg fik dog ikke opgaven. En kombination af, at personen ledte efter en mere teknisk kompetence + et lavere prisniveau end mit. Helt fair og alt sluttede godt.

Jeg lærte en del af processen. Bl.a. at jeg skal blive bedre til at forklare, hvorfor man ikke skal se sin LinkedIn-profil som en distributionskanal af eget indhold.

Personen ville gerne have hjælp til at markedsføre sig selv og virksomheden, men havde ikke brug for hjælp til LinkedIn-markedsføring. ”Vi har masser af indhold og poster ofte,” var udsagnet.

Hvilket var helt rigtigt, da jeg kiggede kundens feed igennem, hvor der ganske rigtigt lå et par opslag om ugen - kontinuerligt. Men der var stor potentiale i at få engagementet væsentligt op. Indholdet var både på dansk og engelsk. Og der var sjældent henvisninger til kundens egne kanaler.

Pointe?
💡At have masser af indhold til sine egne kanaler er et virkelig godt udgangspunkt.

💡 At have en strategi for, HVORFOR du er på LinkedIn  - og HVAD du vil have ud af det, er mindst lige så vigtigt. For ellers bliver det jo netop bare ad hoc-kommunikation, og det giver sjældent nye kunder eller leads for dig, der gerne vil bruge platformen strategisk i din virksomhed.

Så nu har jeg lavet denne. For min egen skyld til en anden god gang – og til dig (der er virksomhedsejer), og som ønsker at bruge platformen mere strategisk – med eller uden min hjælp 😀

Previous
Previous

De fem vigtigste grunde til hvorfor din SoMe-indsats bør ligge på LinkedIn

Next
Next

Den største fordel for dig som virksomhedsejer er at du kan udtrykke holdninger. Her er hvorfor: